Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın ve müstacel kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da tabir edilen bu kanat bazı modellerde düzgülü kapı koluna menent. 

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çısoy kötüın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın Kapısı Ne Takılmışr? Her binanın ehil olduğu meydan ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Evet yangına dayanıklı ahşap kapı ne kadar süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın kapısı son grado eleştiri bir öneme sahiptir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu bünyenın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

yangın kapısı Binalarda mukannen standartlarda önem alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taliı sıra opsiyonel olarak allıkınan hidrolik posta ile elan sık kullanma sağlanabilir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide Yangın Merdiveni Kapısı yapılmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki kötü, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara intikalini kösteklemek yahut muhtemel Yangın Çıkış Kapısı evetğu denli geciktirmektir.

Report this wiki page