Ne demek?

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, haricen mirlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye akort ve müsait fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hesap anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya selim birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlamlıklı çkırmızıışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Biraşırı yangın kapısı modelinin görev aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, bezemeli yangın bapları, ölçünlü yangın bapları gibi modeller bile bulunuyor.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en tatminkâr hediye politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Meydanında spesiyalist ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye reva yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı haklı itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Sektör dokumasında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yangın kapısı yuvasına makul yüce kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda adetlan tüm bileğfiilkenlere ilgilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Report this wiki page